Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde i diputat de Medi Ambient, Joan Antoni Baron, participa al 5è Fòrum Mundial de l’Aigua

Escoltar

L’alcalde i diputat de Medi Ambient, Joan Antoni Baron, participa al 5è Fòrum Mundial de l’Aigua

L’alcalde i diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, participa demà, dijous 19 de març, a les “Jornades de governs locals i regionals”, en el marc del 5è Fòrum Mundial de l’Aigua que s’està celebrant aquesta setmana a la ciutat d’Istanbul.

 

Concretament, Baron intervindrà demà, a les 16:30h, en el marc de l’Assemblea General de Governs Locals i Regionals, on abordarà “Com implicar més governs locals al Consens de l’Aigua d’Istanbul” (Istanbul Water Consensus). A l’assemblea també participaran representants locals d’Espanya, Filipines, Togo, Marroc, Tanzània, Grècia, França, Estats Units, Suïssa, Àustria, Corea, Alemanya, Palestina, Mali i Nepal.

 

El Consens de l’Aigua d’Istanbul és un acord entre ciutats de tot el planeta per promoure accions entorn a temes relacionats amb l’aigua a escala urbana. Aquest procés va iniciar-lo l’alcalde d’Istanbul, Kadir Topbas l’any passat, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua. El Consens pretén concretar el compromís dels governs locals i regionals, i traspassar les seves experiències als governs nacionals, als legisladors i a la comunitat internacional.