Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMTU posa en funcionament el primer “router” universitari de l’Estat

Escoltar

L’AMTU posa en funcionament el primer “router” universitari de l’Estat

Informa dels trajectes amb transport públic fins als centres universitaris

El passat dilluns 11 de maig va entrar en funcionament el “router” universitari de l’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU), el primer d’aquestes característiques a l’Estat espanyol.



Es tracta d’un aplicatiu informàtic, de lliure accés per a tothom per mitjà de la web www.amtu.cat, amb què qualsevol estudiant universitari o de batxillerat podrà veure el trajecte amb transport públic des de la seva ciutat de la segona corona metropolitana fins als més de 150 centres universitaris (escoles, facultats…) de la Regió Metropolitana de Barcelona, amb els links corresponents als operadors per poder veure els horaris i els preus.



L’objectiu d’aquest “router” és promoure el transport públic entre els estudiants, informar, mostrar i demostrar que es pot anar a estudiar o a treballar a la Universitat amb transport públic a un col·lectiu que és molt sensible a pensar que el vehicle privat és la millor solució a les seves necessitats.



Per fomentar l’ús del “router” se’n farà promoció als instituts de batxillerat de l’àmbit AMTU (segona corona metropolitana) per mitjà dels 66 ajuntaments associats a l’AMTU actualment., entre els quals hi ha Mataró.



L’AMTU representa a una població servida pels serveis de transport públic d’1,70 milions d’habitants i 43,8 milions de viatgers urbans transportats.