Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM i el Gremi d’Hostaleria recullen en dues guies l’oferta gastronòmica i d’allotjaments de Mataró i entorn

Escoltar

L’IMPEM i el Gremi d’Hostaleria recullen en dues guies l’oferta gastronòmica i d’allotjaments de Mataró i entorn

És la segona edició dels dos suports promocionals que s’han actualitzat

La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, i el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme, Antoni Graupera, han presentat avui la nova edició de la Guia d’allotjaments de Mataró i rodalies i de la Guia gastronòmica de Mataró.


 

L’objectiu d’aquests dos suports promocionals és informar els visitants i turistes de l’oferta d’allotjaments, gastronòmica i de restauració que ofereix la ciutat i també els municipis de l’entorn.

 

L’edició de les dues guies és fruit del conveni de col·laboració que va signar el passat mes d’abril l’IMPEM amb el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme dotat de 6.000 €.

 

 

Guia gastronòmica de Mataró

 

La Guia gastronòmica de Mataró es va editar el 2007 i ara s’ha reeditat amb les actualitzacions i amb més informació.

 

La guia presenta un directori d’uns 140 restaurants classificats pel tipus de cuina i on estan localitzats. També inclou informació sobre les rutes i visites guiades i audioguiades que es poden fer a Mataró; l’oferta lúdica al front marítim, un mapa d’ubicació dels restaurants, i un mapa turístic amb la informació cultural i d’oci i els serveis: mercats, transport, allotjaments, emergències i les oficines d’informació turística.

 

D’aquesta eina de difusió se n’han editat 15.000 exemplars que s’han distribuït gratuïtament a tots els punts d’informació de la ciutat i oficines de turisme del Maresme, als restaurants, als mercats municipals, al Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme, al Consorci de Promoció Turística, al Port de Mataró i a la resta d’establiments de l’àmbit.

 

 

Guia d’allotjaments

 

El tríptic d’allotjaments 2009 presenta l’oferta d’allotjaments de diferent tipologia (hotels, pensions, hostals, albergs, Bed & Breakfast, cases rurals i càmpings) de Mataró, Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Dosrius-Canyamars, El Masnou, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.

 

En aquesta segona edició el directori recull 33 establiments, 5 més que l’any passat, que són de 13 poblacions, mentre que l’any passat n’eren 9.

 

S’han editat 15.000 exemplars que s’han distribuït als establiments del Baix Maresme, a les oficines de turisme i a tots els espais adreçats als visitants.