Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reforma de la seu de Correus al carrer de Lepant reduirà en una planta l’alçada de l’immoble actual

Escoltar

La reforma de la seu de Correus al carrer de Lepant reduirà en una planta l’alçada de l’immoble actual

La Junta de Govern aprova l’estudi de detall d’ordenació de volums de l’edifici

L'edifici central de Correus al número 31 del carrer de Lepant tindrà una planta menys que l'immoble actual. La Junta de Govern Local ha aprovat avui inicialment l'estudi de detall d'ordenació de volums, que defineix les condicions d'edificació de l'equipament, pendent de reforma. L'oficina central de Correus es va traslladar l'any passat a una ubicació provisional (Camí Ral, 614) fins que estiguin enllestides les obres.


La reforma que durà a terme Correus a la seva seu central permetrà adaptar les seves instal·lacions, donat que hi ha una manca d'espais a les plantes més properes al carrer i, per contra, les plantes superiors estan sense ús. L'estudi de detall proposa millorar la integració de l'equipament amb l'entorn mitjançant una ordenació volumètrica de l'edifici, disminuint la seva alçada en una planta i augmentant la fondària.


D'aquesta manera, l'immoble quedarà amb un màxim de 3 plantes, és a dir, planta baixa més dos plantes pis, que és l'alçada predominant al carrer. S'ampliarà la fondària edificable fins als 20 metres a les plantes altes (ara és de 8,71 metres), la mateixa que tenen els edificis contigus.


En planta baixa es manté la fondària actual de l'edifici, de 29,67 metres, i s'amplia el pas lateral que dona accés a la Casa de la Palmera, situada darrera de Correus, fins als 3,90 metres. Aquest pas, que serà cobert, estarà obert en el mateix horari de l'equipament.


Un cop aprovat inicialment, el document ha de superar un període d'al·legacions de 20 dies a partir de la seva aprovació al Butlletí Oficial de la Província.