Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maresmedigital TV i la XAL organitzen la primera edició del TECNOLOCAL

Escoltar

Maresmedigital TV i la XAL organitzen la primera edició del TECNOLOCAL

Es tracta d’una trobada d’experts i professionals dels mitjans audiovisuals locals

La Xarxa Audiovisual Local (XAL) i Maresmedigital TV, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona, han organitzat la primera edició del fòrum TECNOLOCAL sobre noves tecnologies, nous formats i creativitat en l’audiovisual local. Aquesta trobada se celebrarà el dimecres 10 de juny a la seu de Maresmedigital TV (Centre Cívic Pla d’en Boet, C/Juan Sebastián El Cano núm. 6, planta baixa)


 

La jornada comptarà amb un debat sobre la nova realitat audiovisual a càrrec dels següents experts: Artur Serra, adjunt a la direcció i responsable de Relacions Internacionals de la Fundació i2CAT; Genís Roca, director associat de RocaSalvatella; Raül Martín, director general d’eBD; i Pep Gubau, director de Gnuine. D’altra banda, TECNOLOCAL serà també el marc de la presentació del xip/tv, la nova plataforma de televisió per IP de la Xarxa Audiovisual Local, i de les noves línies d’actuació que el diari digital lamalla.cat posarà en marxa en l’àmbit de les xarxes socials coincidint amb el seu desè aniversari. Finalment, durant el fòrum es durà a terme un taller sobre tecnologia, innovació i creació, amb la participació de Laia Gargallo, tècnica del Centre d’Estudis i Recursos Culturals de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona; Xavier Martí, director de Digitalent; Pedro Álvarez, director de GymVR; Enric Grosche, Desenvolupament de Negoci de MMC; i Hèctor Milla, director de BalzacTV.

 

El programa de la jornada és el següent:

 

9.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació

9.30 h Obertura de la jornada a càrrec de l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i del director general de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), Marc Melillas

9.45 h Debat “La nova realitat audiovisual”

11.00 h Ponència “xip/tv”

11.30 h Pausa-Cafè

12.00 h Ponència “lamalla.cat i les xarxes socials”

12.30 h Taller “Tecnologia, innovació i creació”

13.45 h Conclusions

14.00 h Cloenda a càrrec del gerent del Consorci de Comunicació Local, Miquel Bonastre.