Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acollirà la fase final del Campionat d’Espanya Juvenil masculí d’handbol

Escoltar

Mataró acollirà la fase final del Campionat d’Espanya Juvenil masculí d’handbol

El proper cap de setmana, 23 i 24 de maig, el Pavelló Municipal Teresa M. Roca acollirà la fase final del Campionat d’Espanya Juvenil masculí d’handbol. La competició reunirà els 4 millors equips juvenils masculins de l’Estat espanyol: FC Barcelona, BM La Roca, KH/ BM Granollers i el BM Ciudad Real.


 

La final està organitzada per la Federació Catalana d’Handbol, el Club Handbol Joventut Mataró, la Real Federación Española de Balonmano i l’Ajuntament de Mataró.

 

Aquesta competició és un fet històric per l’handbol català i estatal, ja que és la primera vegada a un Campionat d’Espanya Juvenil on tres dels quatre equips participants són d’una mateixa comunitat autònoma.

 

 

Programa del campionat

 

. Dissabte 23 de maig

 

18.00 h- 1a semifinal: FC Barcelona – BM La Roca

A la mitja part es farà un homenatge al Club Handbol Joventut Mataró i a l’Handbol Palautordera pel seu ascens a primera categoria estatal sènior masculina.

 

20.00 h- 2a semifinal: KH7 BM Granollers – BM Ciudad Real

A la mitja part es farà un homenatge al BM Granollers que ha aconseguit l’ascens a primera categoria estatal sènior femenina.

 

Finalitzat el partit es farà un homenatge a la Selecció Catalana Juvenil Masculina que va aconseguir el Campionat d’Espanya.

 

. Diumenge 24 de maig

 

11.00 h- es disputarà la final de consolació

A la mitja part es farà un homenatge al FC Barcelona, campió de la Copa del Rei i de la Supercopa d’Espanya.

 

13.00 h- es diputarà la final.