Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull el VII Seminari de comunicació pública

Escoltar

Mataró acull el VII Seminari de comunicació pública

Tindrà lloc a la Nau Gaudí el 12 i 13 de març i està organitzat per l’ACIAL

L’alcalde, Joan Antoni Baron, inaugurarà el VII Seminari de comunicació pública que organitza l’Associació Catalana d’Informadors de l’Administració Local (ACIAL) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona i la Caixa. El seminari, que porta per títol “Internet social i la comunicació pública”, tindrà lloc a Mataró el 12 i 13 de març a la Nau Gaudí.


 

L’ACIAL ha dedicat aquest seminari a la web 2.0, batejada també com la internet social, amb la voluntat d’explicar què és i què aporta aquesta nova tecnologia, i alhora reflexionar sobre quines poden ser les seves aplicacions a la comunicació municipal, preferentment en el camp dels gabinets de premsa i comunicació.

 

El Seminari analitzarà, entre d’altres, eines com el bloc, el Facebook, el Twitter, el Flickr, etc.. I, en uns moments d’incertesa davant la cada cop més pròxima apagada analògica i la posada en marxa de la TDT, també reflexionarà sobre les possibilitats reals a nivell local de la televisió per internet (TVIP).