Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la festa de cloenda del 3r Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona

Escoltar

Mataró acull la festa de cloenda del 3r Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona

El formen catorze proves homologades per la Federació Catalana d’Atletisme

Divendres, 24 d’abril, Mataró acollirà la festa de cloenda del 3r Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h a l’Hotel Ciutat de Mataró.


 

El Challenge és un conjunt de Mitges Maratons homologades per la Federació Catalana d’Atletisme que es desenvolupen en el territori de la província de Barcelona, entre les quals hi ha la Mitja Marató Ciutat de Mataró.

 

A la cloenda es donaran els obsequis als atletes que hagin participat en sis o més mitges maratons de les catorze que completen el 3r Challenge, els premis als guanyadors i guanyadores de cada categoria, i es faran mencions especials per aquelles persones que hagin realitzat les 14 curses, així com els atletes participants en les categories de disminució visual i cadira de rodes, tant femení com masculí.

 

Amb aquesta iniciativa es pretén valorar l'esforç personal i potenciar aquesta modalitat esportiva. Hi poden participar tots els ciutadans que vulguin córrer curses de mig fons: atletes amb llicència de la Federació Catalana d'Atletisme i població en general.