Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró inaugura l’Escola Bressol municipal Els Garrofers

Escoltar

Mataró inaugura l’Escola Bressol municipal Els Garrofers

Els Garrofers té 122 places i és la novena escola bressol municipal de la ciutat

L’alcalde, Joan Antoni Baron i la presidenta de l’Institut Municipal d’Educació(IME), Conxita Calvo, tenen previst inaugurar diumenge 25 d’octubre l’Escola Bressol (EB) Els Garrofers, situada al carrer de Josep Maria de Sagarra amb Riera de Figuera Major. Durant l’acte, que està previst que comenci a les 12 h, els gegants de les escoles bressol municipals de la ciutat faran una plantada en el nou equipament educatiu que compta amb 122 places per a la franja d’edat de 0 a 3 anys.


           

L’Escola Bressol Els Garrofers, amb una superfície construïda de 885 m2, disposa d’una aula de lactants amb zona de dormitori, biberoneria i zona d’aigua o canviador. Les franges d'edat d'1 a 2 anys i de 2 a 3 anys disposen, respectivament, de tres aules i zona d'aigua. El centre també disposa d'una sala polivalent, una zona d'aparcament per a cotxets, una sala de professors, un despatx d'administració, un vestidor, un menjador office de recepció d’aliments, un servei adaptat i un altre servei pels mestres. A la zona del pati, que disposa de zona pavimentada i d'una altre amb sauló i un sorrall, també hi ha serveis i un magatzem.

 

Nou escoles bressol municipals

 

Els ciutadans que assisteixin a la inauguració podran visitar les instal·lacions d’aquesta nova escola bressol municipal que se suma a les vuit existents fins ara, repartides per tota la ciutat: EB Cerdanyola, EB Les Figueretes, EB Tabalet, EB Els Menuts, EB Rocafonda, EB La Riereta, EB La Llàntia i EB Elna.

 

Aquesta escola bressol es troba en un edifici que també acull el Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) Maria Mercè Marçal.

 

Les obres, que van iniciar-se el mes de desembre de 2007, van finalitzar durant l’estiu de 2009 i els dos centre educatius van entrar en funcionament al setembre. El pressupost de l’Escola Bressol Els Garrofers, finançat amb càrrec al pressupost de l’Ajuntament, ha estat d’1.603.072,44 €.