Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prohabitatge Mataró lliura les claus dels habitatges amb protecció oficial de Can Gassol

Escoltar

Prohabitatge Mataró lliura les claus dels habitatges amb protecció oficial de Can Gassol

 

L’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i el regidor d’Habitatge, Francesc Teixidó, han lliurat avui les claus dels habitatges de venda amb protecció oficial al número 7 de la plaça de la Pepa Maca, a l’àmbit de Can Gassol.

 

Les obres han estat promogudes per l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) i els habitatges són gestionats per la seva filial, Prohabitatge Mataró.

 

Avui, en el mateix acte, s’han signat també les escriptures públiques de compra-venda dels pisos, per tant, els adjudicataris ja poden començar-hi a viure.

 

 

Característiques dels habitatges

 

Els 21 habitatges amb protecció oficial, que suposen un 20% de la superfície construïda, estan situats en un immoble amb planta baixa per a equipaments més tres plantes pis. Els habitatges tenen 2 i 3 dormitoris i superfícies útils de 54 a 65 m2.

 

Aquests pisos van ser adjudicats mitjançant sorteig públic amb plaça d’aparcament i traster vinculats, i els seus preus oscil·laven entre els 147.000 i 171.000 euros.

 

Tots els habitatges compten amb instal·lacions centralitzades de producció d’aigua calenta mitjançant plaques solars, situades a la teulada de l’edifici. A més, els habitatges disposen de calefacció per terra radiant.

 

 

Urbanització del sector de Can Gassol

 

Les obres d’urbanització de Can Gassol consten de 101 habitatges, 21 dels quals de caràcter protegit en règim general, 10 protegits a preu concertat i 70 de caràcter lliure. També hi ha locals d’equipament i un aparcament amb 147 noves places.

 

Aquesta actuació, juntament amb el nou espai públic interior enmig dels edificis d’habitatges, forma part del projecte d’urbanització UA-80 Can Gassol, aprovat per l’Ajuntament el novembre de 2006.

 

 

Dos nous equipaments pel barri

 

L’àmbit de Can Gassol acollirà dos nous equipaments municipals finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

 

Per una banda, situat a la planta baixa dels habitatges de PUMSA, s’hi està construint un casal municipal per a la gent gran, amb la finalitat de complementar les necessitats del barri de l’Escorxador. L’accés principal a l’equipament municipal serà a nivell de la vorera, pel carrer de Floridablanca.

 

Per altra banda, l’àmbit de Can Gassol acollirà un centre de creació d’arts escèniques situat al nou espai públic que queda enmig de les promocions d’habitatges.