Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renovarà el clavegueram dels carrers de Casto Méndez Núñez i Josep Abril

Escoltar

Aigües de Mataró renovarà el clavegueram dels carrers de Casto Méndez Núñez i Josep Abril

L’obra millorarà tota la xarxa existent a la Ronda Barceló i carrer Cooperativa

L’empresa municipal Aigües de Mataró té previst modificar l’actual clavegueram dels carrers de Casto Méndez Núñez i de Josep Abril, actuació que servirà per millorar la xarxa existent a la ronda de Barceló i al carrer de la Cooperativa.

 

De fet, aquest matí s’ha aprovat inicialment en Junta de Govern el projecte, consistent en el col·lector que circularà pel carrer de Josep Abril i pel carrer de Casto Méndez Núñez fins a connectar amb la galeria existent a ronda de Josep Irla. Les obres, amb una duració estimada de 4 mesos, tenen un pressupost inicial de 310.508,02 (IVA inclòs).

 

 

Continuació de les obres del Camí Ral

 

L’actuació prevista és la segona fase de les obres de modificació de la xarxa de clavegueram en el tram que circula pel Camí Ral, des de Ronda de Barceló fins al carrer de Josep Abril, que van finalitzar al gener. Aquestes obres van coincidir amb la reurbanització del Camí Ral entre la ronda i el carrer de la Cooperativa, que l’Ajuntament va dur a terme amb els ajuts del Fons Estatal d’Inversió Local. Amb la segona fase de la millora del clavegueram s’eliminaran els problemes de deficiència hidràulica que actualment té la zona.

 

 

Trets de l’obra

Les obres a realitzar suposaran la instal·lació d’un tub de diàmetre no superior als 1200 mm., per assegurar el correcte funcionament de la xarxa en els propers anys, ja que en l’actualitat la galeria de descàrrega al mar no té prou capacitat. A més, també es preveu la construcció de 3 pous de registre.