Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró repara i substitueix el clavegueram de l’avinguda de la Gatassa al carrer de Calassanç Marquès

Escoltar

Aigües de Mataró repara i substitueix el clavegueram de l’avinguda de la Gatassa al carrer de Calassanç Marquès

Les obres comportaran restriccions de trànsit a la zona

L’empresa municipal Aigües de Mataró inicia dilluns 22 de febrer la substitució de l’actual galeria de clavegueram que va de l’avinguda de la Gatassa al carrer de Calassanç Marquès. Les obres compten amb un pressupost de 118.845 euros i tenen una durada aproximada de dos mesos.

 

Les obres, que tenen caràcter d’urgència, s’han hagut d’executar en detectar-se el mal estat en què es trobava el clavegueram que transcorre pel carrer de la Gatassa, des del mateix carrer de Calassanç Marquès fins passada la cruïlla amb l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch, on fins i tot alguns trams comptaven amb enderrocs de parts del mur de la galeria i desaparició de la solera.

 

 

Afectacions al trànsit de la zona

 

Les obres es duran a terme en dues fases i provocaran afectacions al trànsit. Durant la primera fase que comença dilluns i tindrà una durada aproximada d’un mes l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch quedarà tallada al trànsit a l’alçada de l’avinguda de la Gatassa.

 

Durant la segona fase dels treballs, que també durarà un mes, es tallarà al trànsit el carrer de la Gatassa entre el carrer de Burriac i l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch. El tram del carrer de Burriac comprès entre els carrers de la Gatassa i de Maria Auxiliadora canviarà provisionalment el sentit de circulació.

 

Les obres suposaran també l’afectació de trams concrets de la xarxa telefònica, línees de baixa i mitja tensió, xarxa de gas i aigua potable.

 

 

Trets de l’obra

 

Les obres a realitzar suposaran la renovació i reparació de la xarxa de clavegueram i consisteixen en la construcció d’un tub de diàmetre 1200 mm per poder assegurar el correcte funcionament del clavegueram per a episodis de pluges. Així mateix, es preveu la construcció de quatre pous de registre.

 

Aprofitant les obres al carrer, es modificarà l’actual caixó de la reixa interceptora, mantenint la reixa que es troba en bon estat i connectant l’existent amb la cruïlla del carrer de la Gatassa i l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch.