Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci Sanitari del Maresme presenta la proposta de reordenació de Can Cabanellas

Escoltar

El Consorci Sanitari del Maresme presenta la proposta de reordenació de Can Cabanellas

La presentació va tenir lloc ahir a la tarda a Can Palauet

L’acte va ser presidit per l’alcalde, Joan Antoni Baron, acompanyat pel president del Consorci Sanitari del Maresme, Carles Manté, i el president del Patronat de la Fundació Privada Can Cabanellas, Mossèn Joan Barat. La presentació va tenir lloc a la sala d'ctes de Can Palauet a les 19.30 h amb la presència de més de 70 persones.



La proposta detallada va ser explicada per Albert de Pineda, un dels arquitectes, juntament amb Manuel Brullet, autor del projecte guanyador del concurs convocat l’any passat.


 

L’any 2006 l’Ajuntament de Mataró, la Fundació Cabanellas i el CatSalut van signar un protocol d’intencions per convertir la Llar Cabanellas en un nou equipament.

 

El projecte contempla la construcció d’un hospital psiquiàtric de 70 places, un centre de rehabilitació comunitària, una residència assistida i una residència de depenents menys severs. També està previst que hi hagi oficines de serveis públics.

 

La presentació d’aquest projecte és un pas més en la materialització de l’aprofitament de l’espai Can Cabanellas, un espai en desús des de l’any 2000, i en la millora de les prestacions per als ciutadans.