Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat de la plaça de Cuba completa la seva oferta comercial amb l’adjudicació de les 3 parades buides

Escoltar

El Mercat de la plaça de Cuba completa la seva oferta comercial amb l’adjudicació de les 3 parades buides

Vendran pasta fresca, productes sense gluten i alimentació integral i ecològica



La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, ha entregat avui les 3 parades que quedaven lliures al Mercat municipal de la plaça de Cuba a les persones guanyadores del concurs  “Emprendre al Mercat”, que s’emmarca en el programa OPERA de la Diputació de Barcelona. A l’acte hi ha assistit el coordinador de l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona, Carles Rocabert.




Les tres parades són “Pastas Tuco”, projecte adreçat a la comercialització de pastes fresques i salses, “Mil fulles”, que comercialitzarà plantes medicinals i aliments integrals ecològics, i, “Llavane Trading” amb la comercialització de productes sense gluten. Els nous paradistes obtenen una llicència temporal d’ús i ocupació per 4 anys.



El projecte “Emprendre al Mercat” ha rebut finalment 9 projectes a concurs entre els quals hi ha els tres projectes guanyadors. El programa buscava persones amb una idea de negoci que es concretés en la creació d’una nova activitat comercial al mercat. D’aquesta manera s’ha aconseguit fomentar l’emprenedoria, s’ha generat ocupació i alhora el mercat ha completat la seva oferta de parades.

 

Les persones interessades han escollit l’activitat d’entre les activitats proposades en les bases reguladores del projecte, i han realitzat el pla d’empresa amb l’assessorament del Servei d’emprenedoria de TecnoCampus Mataró-Maresme.



A partir d’ara, els adjudicataris hauran d’adequar les parades a la seva activitat comercial.