Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El parc TecnoCampus Mataró-Maresme rep un ajut de 549.565 € del fons FEDER i la Diputació de Barcelona per a la incubadora

Escoltar

El parc TecnoCampus Mataró-Maresme rep un ajut de 549.565 € del fons FEDER i la Diputació de Barcelona per a la incubadora

El parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme ha rebut una subvenció dels fons europeus, Eix 1 del FEDER Catalunya 2007-2013,per un import total de 366.377 €, als quals s'afegeixen els 183.188 € aportats per la Diputació de Barcelona per al mateix projecte. Es tracta de la posada en marxa de la incubadora del nou edifici del parc (projecte Innolab), situada en una de les dues torres del complex destinades fonamentalment a acollir empreses (concretament la torre TCM2).



La incubadora es posarà en marxa el mes de setembre coincidint amb la posada en funcionament del nou edifici del TCM. La subvenció concedida permet l'habilitació d'un espai d'uns 1.089 m2 que permetrà l'allotjament d'empreses de nova creació. La inversió total en la incubadora del parc TCM és de 732.753 €. La diferència entre aquest import i la subvenció atorgada l'aporta l'Ajuntament de Mataró a través del TecnoCampus.


 

Aquesta subvenció es va fer pública ahir a Barcelona juntament amb les concedides a 24 projectes més de les comarques barcelonines. L'ajut s'afegeix al que ja va rebre el TecnoCampus també a través dels fons FEDER (en aquella ocasió la línia d'ajuts Eix 4) el mes setembre, per un import de 944.297 €. Concretament, en aquella ocasió se subvencionava la construcció del TCM4, una de les peces clau del nou edifici del parc juntament amb el TCM 1 (edifici universitari i de CETEMMSA). El TCM 4 serà el Centre de Congressos del parc un cop entri en funcionament el tercer trimestre de 2010.