Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte “Dóna’t un impuls” promou la primera trobada de “Networking” entre dones empresàries del Maresme

Escoltar

El projecte “Dóna’t un impuls” promou la primera trobada de “Networking” entre dones empresàries del Maresme



La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, va presentar ahir la primera trobada de “Networking” (cooperació empresarial) entre dones empresàries i professionals del Maresme, emmarcada dins el projecte “Dóna’t un impuls”.



A la trobada hi van participar 46 dones, 28 d’elles de Mataró, 16 d’altres poblacions del Maresme, i dues més de Barcelona i l’Ametlla del Vallès.


 

L’objectiu d’aquesta sessió era facilitar a les dones assistents l’obtenció del major nombre de contactes empresarials possibles. Aquesta era una de les necessitats detectades en el teixit empresarial femení mataroní segons el programa “Dóna’t un impuls”. El Networking (contactes professionals) és important per establir aliances comercials, obtenir nous clients, compartir proveïdors, donar a conèixer el seu negoci d’una manera atractiva i diferent, etc.

 

 

“Dóna’t un impuls”



Dins el projecte “Dóna’t un impuls”, de caràcter eminentment pràctic, s’han anat organitzant al llarg del 2010 diferents sessions i eines adaptades al perfil de les dones empresàries detectades.

 

En concret, s’han desenvolupat 3 sessions informatives i de sensibilització, 3 sessions de cooperació empresarial, 2 sessions empresarials (tècniques de vendes i ajuts i subvencions), així com l’inici d’una prova pilot de “coaching” entre empresàries mataronines perquè s’ajudin mútuament a desenvolupar-se empresarial i personalment.



“Dóna’t un impuls” forma part del programa “Treball als barris” i té per objectiu enfortir i impulsar negocis liderats per dones i situats principalment a Cerdanyola, Rocafonda, El Palau i l’Escorxador.



“Treball als barris” és una línia d’actuació complementària a la Llei de barris –actuacions integrals en uns barris seleccionats i recollides en l’àmbit normatiu de la Llei de barris-. L’objectiu és millorar les condicions de vida dels seus habitants, així com garantir la cohesió social del territori