Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Monumental comença una nova temporada de programació de cinema

Escoltar

El Teatre Monumental comença una nova temporada de programació de cinema

Del 17 al 20 de febrer es farà la Mostra de Cinema de Nous RealitzadorsEl president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès; el president de l’Associació Cultural Filmat, Albert Comas; i un membre de la Comissió de la Mostra de Cinema, Jacint Fornols, han presentat avui la temporada de cinema de 2011 a la ciutat.


 

L’activitat de cinema es reprèn a partir de gener al Teatre Monumental mitjançant la signatura d’un conveni entre l’IMAC i l’Associació Cultural Filmat amb l’objectiu de programar de manera conjunta la temporada estable de cinema al Teatre Monumental a més de l’acord subscrit amb els Cinemes Verdi de Barcelona.

 

La programació es basarà en oferir pel·lícules de cartellera, estrenes i preestrenes; documentals i la recuperació de clàssics a través del cicle “Recuperem els clàssics” que vol mostrar en clau filmoteca pel·lícules cabdals de la història del cinema.

 

L’oferta de pel·lícules en versió original de qualitat anirà acompanyada sempre que sigui possible d’una activitat paral·lela anomenada“Parlem de la pel·lícula”, activitat que es farà al vestíbul del Teatre Monumental i que consistirà en què crítics i experts o el director, actors, productors o guionista del llargmetratge el presentin.

 

Les sessions de cinema es faran cada dijous a les 21 hores i s’iniciarà la nova temporada el 6 de gener amb una sessió gratuïta.

 

Una altra novetat és que del 17 al 20 de febrer es farà la Mostra de Cinema de Nous Realitzadors que anirà a càrrec de la Comissió de Cinema de l’IMAC.

 

Pel que fa al cost de l’entrada, cada sessió valdrà 5,70 € i 5,20 € per als estudiants, els que disposin del carnet de la Xarxa de biblioteques i el Carnet blau. També es pot comprar un abonament per a 6 sessions a 22,20 €. La venda es farà des de les oficines de l’IMAC (de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i de dimecres a divendres també de 18 a 20 h); a les oficines de CatalunyaCaixa; a través del Tel-entrades (902 10 12 12) i una hora abans de la sessió al Teatre Monumental.