Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Casals d’estiu ofereixen més de 2.200 places per a infants i joves d’entre 3 i 16 anys

Escoltar

Els Casals d’estiu ofereixen més de 2.200 places per a infants i joves d’entre 3 i 16 anys

La preinscripció es pot fer del 26 d’abril al 9 de maig

El proper dilluns 26 d’abril s’inicia la preinscripció dels Casals d’estiu 2010. Mataró ofereix 2.260 places per a infants i joves de P3 a 4t d’ESO en 22 espais diferents. Els Casals d’estiu, que estan organitzats per les AMPAs de les escoles o per associacions de lleure, estan subvencionats per l’Ajuntament.


 

Aquest any s’ha seguit amb el sistema d’inscripcions dissenyat l’any passat amb el qual es van evitar les cues i es va garantir els principis d’universalitat, objectivitat i concurrència per als interessats amb la diferència però que les inscripcions, que s’han de formalitzar del 25 al 31 de maig, es faran a cada Casal d’estiu i no a l’Ajuntament com es va fer el curs passat.

 

Una altra novetat d’aquest any és que amb el canvi de calendari escolar previst per al curs vinent, els casals tindran lloc del 28 de juny al 23 de juliol i no es faran el setembre com l’any passat. El preu serà de 140 € i inclou totes les activitats excepte els serveis complementaris de permanències i menjador.

 

La preinscripció, que finalitza el 9 de maig, es pot fer a les oficines d’atenció ciutadana i als centres cívics, al telèfon d’atenció ciutadana 010 o a través de la web municipal www.mataro.cat. La publicació de les llistes d’infants i joves admesos i exclosos es farà pública el 20 de maig en els llocs on es fan les preinscripcions i en els espais on es faran els Casals d’estiu.

 

L’Ajuntament de Mataró promou l’activitat de Casal d’estiu a la ciutat a través d’un sistema de subvenció de les propostes presentades per les AMPAs dels centres escolars i les entitats de lleure, que gestionen els casals. Enguany, l’Ajuntament hi ha destinat 101.181 €, 90.000 € dels quals s’adrecen directament a la convocatòria de subvencions.