Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Cellers Mataró comercialitzen el vi novell 2010 procedent del Penedès

Escoltar

Els Cellers Mataró comercialitzen el vi novell 2010 procedent del Penedès

L’etiqueta, dissenyada per Karen Blanc, mostra la façana litoral de la ciutat

La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, i representants de Cellers Mataró han presentat avui el vi novell d’enguany, elaborat pels cellers La Xarmada de la Conca de Barberà sota la Denominació d’Origen Catalunya.



Els Cellers Mataró han embotellat i posat a la venda 10.000 ampolles de vi novell. Els cellers que promouen aquesta iniciativa, amb el suport de l’IMPEM, són Vins Santi, Celler Castellví, Can Monserrat i Cellers Monserrat.



El proper dissabte 13 de novembre, a partir de les 11.30 h, està previst que la colla castellera Capgrossos de Mataró surti des dels Cellers Monserrat a la carretera de Mata i es desplaci als cellers Can Monserrat, Vins Santi per acabar al Celler Castellví per penjar a cadascun d’ells

una branca de pi, una tradició que indica visualment l’arribada d’aquest vi.

  








Les varietats




Es podrà triar entre les següents varietats:



Novell Blanc



Vi elaborat amb un 40 % Chardonnay, 40 % Macabeo i 20 % Parellada. Té un aroma molt expressiu i delicat. En boca es mostra suau, ben equilibrat i harmònic, llarg. El preu de l’ampolla és de 3,95 €.



Novell Negre



Vi produït amb un 50 % de Syrah i un 40 % de merlot i un 10% de Cabernet Sauvignon. De color vermell cirera, brillant, molt net i personal en aromes, amb notes de fruites madures i varietals predominant el Syrah. Carnós i ampli en boca, equilibrat i amb una bona acidesa, potent i afruitat. El seu preu és de 4,15 €.



Novell Rosat



Vi elaborat amb les varietats de Merlot en un 80 % i un 20 % de Cabernet Sauvignon. D’un color rosat molt viu i brillant. Personals tons làctics en aromes amb notes de fruites tropicals. Bon pas de boca, equilibrat, complex, fresc i golós. El preu és de 4,15 €.





Etiqueta d’autor



L’etiqueta del vi novell 2010 és una creació de la dissenyadora mataronina Karen Blanch. La imatge mostra una vista de la façana de Mataró des de l’espigó amb colors i tonalitats que evoquen els del vi.