Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els locals de les entitats instal·lades a l’edifici d’equipament de La Llàntia ja estan en ple funcionament

Escoltar

Els locals de les entitats instal·lades a l’edifici d’equipament de La Llàntia ja estan en ple funcionament

L'alcalde inaugura els espais


Les entitats de caire cultural, social, lúdic i festiu, instal·lades a l’edifici d’equipament ubicat sota la pista poliesportiva de La Llàntia,  ja estan en ple funcionament. L’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron i el president de l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), Ramon Bassas, tenen previst inaugurar demà els locals que PUMSA ha cedit en règim de lloguer a quatre entitats de la ciutat.

 

La Asociación Cultural Andaluza Hermandad la Armonía, la Peña Bética de Mataró, la Hermandad Nuestra Señora del Rocío i la Casa Cultural Sabor Andaluz són les quatre associacions que, a través d’un contracte d’arrendament amb PUMSA gaudeixen de les instal·lacions dels locals amb vocació de fer-ho extensiu a la ciutadania.

 

Amb aquest conveni, tant PUMSA com el consistori mataroní reconeixen l’activitat cultural i lúdica que desenvolupen les entitats a la ciutat de Mataró. 

 

 

Obres d’adequació

 

El local d’equipament, comptava inicialment amb un superfície de 1.156 m2 i ha estat sotmès a obres d’adequació interior i condicionament, finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local amb un cost aproximat de 800.000 € (IVA inclòs). S’ha compartimentat en 4 locals independents, d’entre 270 i 290 m2, que tenen accés directe des del nou espai públic de La Llàntia, i queda configurat a diferents nivells als entorns del carrer de La Boixa.

 

Les entitats instal·lades als locals han portat a terme les obres de millora per tal d’adaptar-lo a les necessitats que requereix la seva activitat.

 

  

Pla Especial de Millora Urbana

 

L’edifici on s’ubiquen aquests locals es troba al cor del barri de La Llàntia, i forma part d’un conjunt d’operacions urbanístiques que s’han anat desenvolupant dins el Pla Especial de Millora Urbana de La Llàntia de Mataró (PEMU) i que han suposat una inversió d’11,5 milions d’euros.