Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita les noves instal·lacions de l’Institut d’Esports

Escoltar

L’alcalde visita les noves instal·lacions de l’Institut d’Esports

L’equipament municipal està situat al carrer de Sant Cugat, 169

L’alcalde, Joan Antoni Baron, ha presidit avui la visita oficial al nou equipament municipal de l’Institut d’Esports (IE) que està ubicat al carrer de Sant Cugat, 169. L’Institut d’Esports i el Servei de Manteniment i Serveis han deixat lliure el seu antic emplaçament a les naus de l’Escorxador per tal de poder començar les obres de la que serà la segona biblioteca pública de Mataró.


 

Les noves instal·lacions de l’IE estan situades als locals d’un dels dos edificis d’habitatge protegit construïts per l’Institut Català del Sòl, de la Generalitat de Catalunya, que han estat cedits a l’Ajuntament per un termini de 20 anys per destinar-los a equipament públic. En un altre local s’ha ubicat l’Aula de Formació d’Adults Alarona. Els dos equipaments es van inaugurar el passat mes de desembre. L’Aula de Formació s’hi va traslladar el mateix mes de desembre i l’IE el febrer.

 

 

Les noves oficines

 

Les dependències de l’Institut d’Esports tenen accés pel carrer de Sant Cugat i compten amb dos despatxos, un arxiu, una àrea de treball i una sala polivalent, entre d’altres serveis. Ocupen una superfície de 424 m².

 

Les oficines d’esports, al local situat en planta baixa, queden independents de la seu de l’Aula de Formació d’Adults Alarona, que es troba a la planta soterrani. Els dos locals tenen accessos diferenciats però estan comunicats mitjançant una escala interior i un ascensor.

 

L’Ajuntament va començar les obres d’adequació dels dos espais a principis de maig. L’empresa Novantia Integral, SA ha executat els treballs per un import d’adjudicació de 727.847,01 € (IVA inclòs). Els treballs han estat finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) de 2009.