Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita les obres de reforma de l’edifici de Can Serra, seu del Museu de Mataró

Escoltar

L’alcalde visita les obres de reforma de l’edifici de Can Serra, seu del Museu de Mataró

Es millorarà la museografia, el mobiliari i la il·luminació

La Junta de Govern Local ha aprovat avui la modificació del projecte executiu de reforma i remodelació del Museu de Mataró que es troba a l’edifici de Can Serra. Els canvis s’han introduït amb l’objectiu de millorar les instal·lacions d’il·luminació i seguretat així com perquè el nou disseny del mobiliari de les sales d’exposicions correspongui al recorregut expositiu concret.



L’alcalde, Joan Antoni Baron, ha visitat avui les obres de reforma i remodelació del Museu de Mataró. Aquesta actuació està finançada pel Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). 




Les modificacions

 

Els canvis que s’han introduït en el projecte executiu per raons d’interès públic i per atendre causes imprevistes sorgides durant el decurs de les obres són les següents:

 

. Mobiliari de les sales: s’instal·laran nous mòduls expositius i plafons per la sales d’exposicions de la planta primera i segona.

 

. Instal·lació elèctrica i enllumenat: s’adequarà la instal·lació elèctrica de l’edifici de manera que cada planta tingui la possibilitat d’ús independent; s’instal·laran noves caixes de derivació, canals i safates vistes i es substituiran els focus existents per altres focus de millor rendiment energètic.



. Instal·lacions de seguretat: està previst la connexió amb la instal·lació actual i el condicionament de la xarxa estructural de comunicació i la instal·lació de la corresponent electrònica de xarxa: Switch, Rack i SAI.



. Maqueta: es construirà una segona maqueta topogràfica de la trama de l’Iluro romana de 1,50 m per 1,10 m de poliuretà d'alta densitat amb fresadora de control numèric, imprimació amb pintura blanca mate i un nivell mig de definició de volums.

 

El pressupost i el calendari



Amb les modificacions aprovades, el calendari de les obres s’amplia un mes i la data de finalització passa de mitjans del mes de gener a mitjans de febrer de 2011. El pressupost de les obres, adjudicades a l’empresa G-56, SA tindran un increment de 78.184,78 €. Aquesta xifra no suposa cap cost afegit a les arques municipals perquè s’obté de la diferència entre el pressupost aprovat i el de l’adjudicació en el que hi havia una baixa del 25,22 %. El cost final de l’obra és de 327.880 €.