Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’antic edifici de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró s’adequa per donar nous usos als espais

Escoltar

L’antic edifici de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró s’adequa per donar nous usos als espais

Acollirà aules de l’Institut Miquel Biada i dependències municipals

El Servei d’Obres de l’Ajuntament va començar ahir, 2 de setembre, les obres d’adequació de l’antic edifici de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT), després del trasllat d’aquest centre al nou edifici del TecnoCampus. Els treballs permetran donar nou ús a l’edifici, que es destinarà, per una banda, a ampliar el número d’aules de l’Institut Miquel Biada i, per l’altra, a ubicar-hi dependències municipals.

 

El projecte s’executarà amb el finançament del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Mataró durà a terme 21 actuacions d’inversió amb el finançament del FEOSL, que es preveu donin feina a 322 treballadors.

 

Està previst que les obres tinguin una durada aproximada de 7,5 mesos i s’han adjudicat a l’empresa Dentell S.L. per un pressupost de 335.003, 87 € (IVA inclòs).

 

 

Connectar els dos edificis i millorar les telecomunicacions

 

Els treballs consistiran en connectar les plantes segona i tercera a l’institut i adequar les plantes baixa i primera per allotjar-hi les dependències dels serveis de Salut Pública i de Benestar Social de l’Ajuntament.

 

Entre les obres d’adequació està previst enderrocar un tram del sostre de la planta soterrani per a la construcció d’un nou tram d’escala que connectarà la planta baixa amb els laboratoris de la planta soterrani, així com executar treballs de tancament de vidre, ferreria i pintura. A més, s’adequarà la instal·lació elèctrica de l’edifici de manera que cada planta tingui la possibilitat d’ús independent, així com la instal·lació i condicionament de la xarxa de telecomunicacions i els equips de climatització.