Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Edifici El Rengle estarà a punt abans de l’estiu

Escoltar

L’Edifici El Rengle estarà a punt abans de l’estiu

 

L’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, ha visitat avui les obres de l’Edifici El Rengle, promogut per l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), un espai destinat a empreses, serveis i comerç.

 

L’edifici està emplaçat al Rengle, el nou sector de la ciència, innovació, formació i empresa.

 

 

Característiques de l’edifici i espais

 

L’Edifici El Rengle té una construcció singular. Compta amb una superfície de 30.000 m2 i es distribueix en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani. Els seus usos són múltiples, comercials, terciaris, per a serveis i oficines.

La disposició de les seves plantes permet generar un espai lliure d’ús privat a la segona planta de l’edifici, destinat a la relació entre les diverses activitats, en una zona oberta i enjardinada, amb vistes al mar i a la muntanya.

 

A l’edifici es comercialitzen diferents espais en règim de venda i/o lloguer, locals de 50 a 2.000 m2 per tal d’adaptar-se a les necessitats de cada empresa, 325 places d’aparcament de mides diverses, permetent l’entrada de camions de mida mitjana i espais per a magatzem o trasters.

 

 

Acabats

 

Les façanes de l’edifici es combinen amb vidre, acer, fusteria d’alumini i panells de planxa lacada. També disposa d’un sistema articulat de protecció solar que permet filtrar i regular l’entrada de llum, fet característic de l’edifici.

 

Pel que fa als paviments interiors dels locals, les plantes segona i tercera disposen d’un terra tècnic registrable amb acabat de linòleum. I els elements de partició interior són de mur de bloc de formigó pintat.

 

La climatització està connectada a la xarxa centralitzada de distribució de fred i calor que abasta a tot el sector, anomenada Tub Verd. I a més, l’edifici, com tot el sector del Rengle, està dotat amb la xarxa de fibra òptica.

 

 

Ubicació i entorn

 

L’Edifici El Rengle es troba en un nou sector, residencial, terciari, d’equipaments i amb zones verdes, en ple procés de creixement i millora de la ciutat. Acull el futur parc científic i de la innovació, TecnoCampus Mataró-Maresme, compta amb un gran parc per poder gaudir de les vistes sobre el mar i també amb un hotel recentment inaugurat.

 

La ubicació de l’edifici el fa privilegiat a nivell de ciutat, amb bons accessos urbans i amb bona comunicació amb la resta de comarques.

 

 

Inversió i termini

 

La inversió aproximada que suposa l’edifici és de 25 milions d’euros. Està previst que les obres finalitzin el proper mes de juny.