Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMAC i Cellers de Mataró presenten un cava commemoratiu dels 25 anys de la Postal de Gegants

Escoltar

L’IMAC i Cellers de Mataró presenten un cava commemoratiu dels 25 anys de la Postal de Gegants

Es posa a la venda per 6,60 € i també servirà per elaborar la Juliana

El president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural, Sergi Penedès, i representants de Cellers de Mataró han presentat avui el cava commemoratiu dels 25 anys de la Postal de Gegants, un dels actes de Les Santes de Mataró, Festa Major del municipi.

 

L’edició del cava commemoratiu ha estat una iniciativa de l’IMAC, que ho va proposar a Cellers de Mataró, que agrupa 4 cellers del municipi: Cellers Catellví, Vins Santi, Bodegues Monserrat i Can Monserrat.

 

Es tracta d’un reserva brut del Penedès, elaborat per la Masia Pere Rius de Castellví de la Marca amb les varietats macabeu, xarel·lo i parellada. És un cava jove, de 18 mesos de criança, afruitat i aromàtic.

 

En total s’han embotellat prop de 2.000 ampolles, que es vendran al preu de 6,60 euros tant als cellers que formen part de la iniciativa com a la botiga de Les Santes. A més, serà el cava que s’utilitzarà per preparar aquest any la Juliana, la típica beguda d’aquestes festes.

 

L’ampolla està etiquetada amb la mateixa imatge que il·lustra el cartell de l’exposició dels 25 anys de la Postal de Gegants, obra de Jordi Cuyàs.