Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM posa en marxa el programa Connecta’t que acosta la informàtica bàsica a 280 persones

Escoltar

L’IMPEM posa en marxa el programa Connecta’t que acosta la informàtica bàsica a 280 persones

El Servei d'Ocupació de Mataró (SOM) de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha posat en marxa aquest mes de juliol el programa Connecta’t.



Es tracta d’un projecte d’alfabetització en informàtica adreçat a persones en situació d’atur amb un baix coneixement de la informàtica bàsica. Amb aquesta formació es pretén dotar els alumnes d’eines que els permetin millorar i ser més eficaços en el procés de recerca de feina.




Les sessions formatives es composen de dos mòduls temàtics de 10 hores de durada cadascun. En el primer mòdul es treballa l’aprenentatge de les eines bàsiques d'ofimàtica i de navegació per Internet.



En el segon mòdul es mostra als alumnes com aplicar aquests coneixements en el seu procés de recerca de feina. El programa durarà fins al 31 de desembre de 2010 i durant aquest període està previst que puguin accedir a la formació unes 280 persones.




El programa és una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en col·laboració amb la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya i està cofinançat pel Fons Social Europeu.