Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La companyia resident Trànsit Dansa presentarà l’espectacle “Désir” al Teatre Monumental

Escoltar

La companyia resident Trànsit Dansa presentarà l’espectacle “Désir” al Teatre Monumental

La companyia resident de dansa de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de Mataró (IMAC), Trànsit Dansa, dirigida per Maria Rovira, presentarà el proper 15 d’octubre al Teatre Monumental l’espectacle “Désir” amb motiu del 25è aniversari de la companyia. 


L’espectacle, interpretat per 7 ballarins, dóna veu al desig com a recurs per imaginar una felicitat superior i ens mostra com aquest condiciona el comportament de l’ésser humà, escenificat amb una presentació onírica i circense. La música, una composició original té en aquesta peça un paper rellevant, interpretada en directe per les mateixes ballarines. Prenent com a punt de partida l’obra “Las arquitecturas del deseo” de J.A. Medina la coreògrafa Maria Rovira ens parla del desig i del món simbòlic que l’envolta.


Maria Rovira, Premi Nacional de Dansa l’any 1998, és una de les coreògrafes més internacionals del país. Després de Mataró, “Désir” es podrà veure el 20 i 21 d’octubre al Mercat de les Flors de Barcelona i al novembre al festival Madrid en Danza.


Aquest festival serà una ocasió especial per a la companyia Trànsit Dansa, ja que fa el festival celebra també el 25è aniversari i a més Maria Rovira tornarà a actuar allà, igual que va fer en la primera edició.


Després d’actuar en aquest festival madrileny, “Désir” farà gira per la comunitat madrilenya. “Désir” ja es va presentar en format de preestrena al desembre de 2008 al Teatre Monumental. La representació va anar acompanyada d’un documental del procés de creació del muntatge.