Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern aprova la reforma interior de la nau de Cabot i Barba on van els Serveis Territorials d’Educació

Escoltar

La Junta de Govern aprova la reforma interior de la nau de Cabot i Barba on van els Serveis Territorials d’Educació

El projecte inclou fer les divisions, les instal·lacions necessàries i els acabats

La Junta de Govern va aprovar inicialment dilluns, 10 de maig, el projecte de rehabilitació interior de l’antiga nau central de la fàbrica Cabot i Barba. Les obres permetran el trasllat a l’edifici dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental.

 

La nau, de titularitat municipal, es troba situada al número 88 del carrer de Cosme Churruca, al barri de l’Eixample. Es tracta d’una edificació formada per planta baixa i plantes primera i segona, amb un espai per a instal·lacions en sotacoberta. La superfície total construïda és de 2.059,20 m², i la superfície útil de l’edifici 1.544,40 m².

 

L’Ajuntament va rehabilitar al 2009 les façanes i el nucli vertical de comunicacions, entre altres millores realitzades a l’edifici que es van finançar amb els ajuts del Fons estatal d’Inversió Local. El projecte aprovat ara és la continuació de les obres de reforma.

 

 

Descripció dels treballs

 

El projecte de rehabilitació contempla la col·locació de totes les instal·lacions de climatització, electricitat, informàtica i antiincendis. També es construiran totes les divisòries interiors i es duran a terme els acabats de pintura i paviment. L’objecte del projecte és adequar l’edifici per als usos administratius previstos.

 

El termini d’execució previst per a aquestes obres és de 6 mesos. El projecte té un pressupost de 740.552,88 € (IVA inclòs). Abans que comencin els treballs, haurà de superar els tràmits d’informació pública, aprovació definitiva, licitació i adjudicació a una empresa especialitzada.