Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local inicia el programa d’activitats per conscienciar els joves sobre una mobilitat segura i sostenible

Escoltar

La Policia Local inicia el programa d’activitats per conscienciar els joves sobre una mobilitat segura i sostenible

Està previst que hi participin uns 9.600 alumnes a més de gent gran

La Unitat d’Educació Viària, Prevenció i Civisme de la Policia Local de Mataró ha començat avui el nou programa d’activitats relacionades amb la mobilitat segura adreçat als alumnes de primària, secundària, cicles formatius i batxillerat dels centres educatius de Mataró. Moltes de les activitats també s’adrecen als usuaris dels casals de gent gran.


 

Les activitats, que finalitzaran el 22 de juny de 2011, tenen per objectiu fomentar l’adquisició de coneixements per a la identificació, reflexió i conscienciació vers les conductes incíviques i de risc per aconseguir una millor convivència col·lectiva i una mobilitat segura i sostenible.

 

Les diferents activitats programades compten amb la intervenció de la Policia Local de Mataró, Bombers de la Generalitat del Parc de Mataró, Mataró Bus, Consorci Sanitari del Maresme (Hospital de Mataró), Mossos d’Esquadra (ABP Mataró), Creu Roja, la Fundación Alcohol y Sociedad i Honda Institut de Seguretat (HIS de Santa Perpètua de Mogoda).

 

Al llarg del curs escolar 2010-2011 està previst que hi participin 9.619 alumnes.

 

Els professors de les escoles de primària i secundària que s’acullin al programa formatiu rebran dues armilles d’alta visibilitat i una paleta de senyalització. L’objectiu és fomentar l’ús d’aquests elements de seguretat quan acompanyin els alumnes pel carrer en alguna de les activitats fora del centre escolar.