Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local retira de la via pública 63 bicicletes per ser residu sòlid o estar mal estacionades

Escoltar

La Policia Local retira de la via pública 63 bicicletes per ser residu sòlid o estar mal estacionades

S’ha fet en el marc d’una campanya que es va realitzar en el mes d’abril

La Policia Local, a través de les unitats de Policia de Barri, va realitzar del 7 al 30 d’abril la III Campanya de residus sòlids procedents de bicicletes. El resultat ha estat la retirada de 63 bicicletes de la via pública, de les quals 35 ho han estat per ser residu sòlid i 28 per trobar-se mal estacionades.


 

La campanya té per objectiu controlar totes aquelles bicicletes que es troben a la via pública en condicions de residu sòlid i també aquelles que es troben estacionades de forma incorrecta segons el que estableix l’Art. 15.2 de l’Ordenança Municipal de Circulació i Transports de Mercaderies Perilloses.

 

L’ús de bicicletes utilitzades com a mitjà de transport o de lleure ha augmentat considerablement, així com el seu estacionament al carrer.

 

Moltes vegades, aquests vehicles són deixats al carrer, lligats a elements fixos de la via pública, de forma indefinida, esdevenint amb el transcurs del temps residus sòlids abandonats. Aquest abandó produeix sensació de desordre de la via pública i de deixadesa, el que es pot traduir en sensació d’inseguretat, per no tenir una via pública neta i en ordre.

 

Les unitats de Policia de Barri fan un seguiment diari d’aquests elements procedint a la seva retirada.

 

Les bicicletes s’han d’estacionar correctament i en el lloc adequat per evitar accidents, sobretot amb vianants, perquè no suposin obstacles afegits al trànsit de les persones que van a peu.