Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acollirà el proper 2 de gener el VII Ciclocròs Ciutat de Mataró

Escoltar

Mataró acollirà el proper 2 de gener el VII Ciclocròs Ciutat de Mataró

L'organitza el Club Esport Ciclista Mataró i hi participaran uns 120 ciclistes



El president de l’Institut d’Esports, Ivan Pera, la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas i el president del club Esport Ciclista Mataró, Lluís Pareja, van presentar ahir en roda de premsa el VII Ciclocròs Ciutat de Mataró, que tindrà lloc el proper dia 2 de gener de 2011. La prova, que forma part de la Copa Catalana de Ciclocròs, està organitzada pel Club Esport Ciclista Mataró, el club ciclista més antic de la ciutat (1926).

 


La cursa és la darrera de les 8 proves que componen la Copa Catalana de Ciclocròs i es disputarà al circuit ubicat a l’antic abocador del camí dels contrabandistes, que ha estat dissenyat, per a l’ocasió, segons les normatives de la Federació Catalana de Ciclisme. Té una llargada de 2’1 km i l’integren trams d’asfalt, terra, prat i obstacles artificials.



 


Categories i premis


La cursa està dividida en dues proves:

 


La prova A, que començarà a les 10.45 h i en què hi participaran les categories Infantil (20 minuts de durada), Femení cadet i junior i cadet masculí (30 minuts) i els veterans , màster 30, junior i femení sot 23 i Elit (40 minuts).

 


La prova B començarà a les 12.00 h i hi participen les categories sub 23 i Elit i tindrà una durada de 60 minuts.

 


Pel que fa a la participació, s’espera que hi assisteixin uns 120 ciclistes, entre ells alguns corredors destacats a nivell nacional.

 




Premis


Els 3 primers classificats de cada categoria i el 1er classificat/da masculí i femení a nivell local rebran un trofeu. A més tots els participants rebran un a bossa de regal amb productes cedits per alguns dels patrocinadors.

 


El Ciclocròsés una disciplina ciclista que consisteix en realitzar durant un temps voltes a un circuit tancat i tècnic, amb trams d’asfalt, camins, prats i obstacles (naturals o artificials) que obliguen al corredor a baixar de la bicicleta per sortejar-los.