Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Energia Sostenible explica el Tub Verd en els centres educatius on dóna servei

Escoltar

Mataró Energia Sostenible explica el Tub Verd en els centres educatius on dóna servei

Les activitas van adreçades a alumnes, pares i mares i professorat

Mataró Energia Sostenible (MESSA) organitza des d’avui diverses activitats a les comunitats educatives dels 9 centres escolars connectats al Tub Verd per tal de difondre el projecte i explicar què es pot fer per contribuir a minimitzar el canvi climàtic. Les activitats estan adreçades als alumnes, pares i mares i professorat.


 

Als 9 centres s'hi col·locaran cartells informatius relacionats amb el Tub Verd, amb l'objectiu de donar a conèixer aquest projecte d'eficiència energètica als usuaris i perquè en coneguin de primera mà el funcionament i els avantatges que suposa, tant per als centres com per a  Mataró i el medi ambient.

 

A més, en algunes de les escoles, s’hi organitzaran jornades sostenibles, on un dinamitzador explicarà el projecte de forma amena per a tot tipus de públic. D'aquesta manera es pretén conscienciar els joves de la importància de tenir cura del medi ambient.

 

 

Escoles a favor del clima

 

Les escoles connectades al Tub Verd que acolliran aquestes activitats són: els instituts Puig i Cadafalch i Thos i Codina, CEE Les Aigües, les escoles Maria Mercè Marçal, Camí del Cros i Antonio Machado, així com les escoles bressols Elna i Garrofers.

 

D’altra banda, es col·locarà en cadascú dels centres educatius una placa que dóna visibilitat a la utilització que es fa del Tub Verd en l’edifici, com a recurs d’estalvi energètic que minimitza les emissions de CO2.