Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró i el seu patrimoni modernista es promocionaran amb la nova ruta del Catalunya Bus Turístic

Escoltar

Mataró i el seu patrimoni modernista es promocionaran amb la nova ruta del Catalunya Bus Turístic

La ruta inclou també visites al Circuit de Catalunya i a la Roca Village

Mataró serà la primera parada de la nova ruta del Catalunya Bus Turístic, “Formula1, Shopping i Modernisme a prop de Barcelona ” que es posa en marxa demà dissabte 27 de març. Els visitants podran realitzar a Mataró la ruta audioguiada modernista que els mostrarà entre d’altres edificis,  la botiga La Confianza, el mercat del Rengle, el Saló de Sessions de l’Ajuntament, la Casa Coll i Regàs. També podran visitar la Nau Gaudí i fer un tast dels productes locals, així com obtenir descomptes en productes de marxandatge turístic a la Botiga Mataró, situada a l’Oficina de Turisme, on es facilitarà també l’aparell d’audioguia que ofereix la ruta en quatre idiomes.


La durada de l’excursió és d’un dia sencer i es podrà fer els dissabtes fins al mes d’octubre. El preu és de 69 euros i es pot contractar als hotels de Barcelona, de la Costa de Barcelona Maresme, de la Costa del Garraf, a les agències de viatges i a través de diversos touroperadors. També es pot reservar on line a través de les webs de Turisme de Barcelona, Catalunya Bus Turístic, Barcelona Bus Turístic i per telèfon al Call Center de Turisme de Barcelona.

 

A més de Mataró, el tour, que surt i acaba a Barcelona, inclou la visita al Circuit de Catalunya a Montmeló i una parada a La Roca Village.

 

El nou producte turístic és una iniciativa conjunta de Turisme de Barcelona, Diputació de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Turisme de Catalunya. L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha treballat conjuntament amb la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona per aconseguir que Mataró formi part de la ruta i dels circuits turístics que ofereixen touroperadors i agents de viatge a Catalunya.

 

Aquesta nova ruta s’incorpora a les ja existents del Catalunya Bus Turístic des del 2003: Montserrat i Sitges, La Figueres de Dalí i Girona, Vi i cava, Mercat i cultura a Vic.