Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró promociona l’oferta turística al Saló Internacional del Turisme a Catalunya

Escoltar

Mataró promociona l’oferta turística al Saló Internacional del Turisme a Catalunya

Estarà obert al públic del 15 al 18 d’abril al recinte firal de Montjuïc (Barcelona)

Mataró serà present un any més al Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC), formant part, conjuntament amb d’altres municipis de la marca turística Costa de Barcelona-Maresme, de l’estand que té la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de promocionar la província de Barcelona i els seus territoris. El saló té lloc des d’avui dijous fins diumenge 18 d’abril en els palaus 1, 2, 3 del recinte de Montjuïc.



L’objectiu que persegueix l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) és promocionar la ciutat i posicionar-la com un destí de turisme urbà amb una atractiva oferta de productes: comerç urbà, cultura, mar, natura i tecnologia. En aquests sentit hi seran presents els principals atractius turístics de la ciutat com les propostes patrimonials, l’oferta d’activitats nàutiques, el front marítim i les platges, les jornades gastronòmiques i l’oferta de restauració de Mataró i concretament les XXIII Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró.



Precisament en aquest sentit l’IMPEM en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i de l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró, ha organitzat un tast del Plat de Mataró, Pèsols amb sèpia i patates, que tindrà lloc divendres 16 a les 13 h a l’espai de presentacions de l’estand de la Diputació. L’acte serà presidit per la presidenta de l’IMPEM, Alícia Romero.  


L’IMPEM també participarà en el “Joc de pistes” organitzat per la Diputació de Barcelona, en què els municipis participants oferiran entre els visitants diferents premis instantanis que permetran a les persones guanyadores conèixer l’oferta i els productes turístics de Mataró.

 

Com a novetat aquest any, es potenciarà la nova ruta del Catalunya Bus Turístic Fòrmula1, Shopping i Modernisme a prop de Barcelona, en la qual els visitants realitzen una visita audioguiada pels edificis i entorns modernistes de Mataró.

 

El Saló Internacional del Turisme a Catalunya reuneix prescriptors i agents del sector turístic, però també atreu un gran nombre de visitants de Barcelona i província, un perfil de turista que coincideix amb l’estratègia de promoció de la ciutat de Mataró, adreçada a captar el turista de proximitat i de consum d'un dia.

 

El Saló Internacional del Turisme a Catalunya, organitzat per la Fira de Barcelona, ocuparà 3 palaus del recinte de Montjuïc i presentarà al públic català les propostes de 1.100 expositors directes i representants de més de 60 països i de totes les comunitats autònomes. Un nou espai dedicat als creuers s'afegirà a les àrees tradicionals com la Porta del Desert, la tercera edició del Pink Corner, especialitzat en turisme gai, i l’àrea d’ofertes amb les propostes de viatges a les millors condicions.