Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sans Branded Apparel formalitza la seva implantació a l’Edifici El Rengle

Escoltar

Sans Branded Apparel formalitza la seva implantació a l’Edifici El Rengle

 


El president de l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), Ramon Bassas, i alguns membres de l’empresa Sans Branded Apparel, SL van visitar ahir a la tarda les noves instal·lacions del grup empresarial. L’empresa s’ubicarà a l’Edifici El Rengle.


 

Sans Branded Apparel, SL, el grup empresarial dedicat a la confecció de moda interior de les marques Abanderado, Unno, Ocean i Princesa, i l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) han signat el contracte de lloguer de diversos espais de la primera planta de l’Edifici El Rengle.

 

El nou local té gairebé 2.000 m2 i serà destinat a oficines i botiga per als empleats. També han llogat un local per a magatzem i 30 places d’aparcament.

 

L’empresa Sans, ubicada fins ara a la Riera de Cirera, sector en procés de desenvolupament urbanístic, ha formalitzat mitjançant aquesta signatura la seva propera implantació al Rengle.

 

La direcció de Sans Branded Apparel ha aprofitat la visita de les instal·lacions per convidar els seus treballadors a fer un recorregut per les futures oficines i poder comprovar les característiques del nou local, on s’hi instal·laran properament.

 

Actualment PUMSA està duent a terme les obres d’adequació interior del local, per tal d’adaptar-lo a les necessitats de l’empresa. Es preveu que les obres finalitzin a final d´agost, moment en què es traslladaran a les noves dependències.

 

 

Característiques de l’edifici

 

L’Edifici El Rengle té una construcció singular i compta amb una superfície de 30.000 m2 distribuïts en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani.

 

En aquest edifici es comercialitzen diferents tipus d’espais, locals de 60 fins a 2.400 m2 útils, depenent de les necessitats de cada empresa, 325 places d’aparcament de diferents mides i espais per a magatzem o traster.

 

L’Edifici El Rengle es troba al costat del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme, dins d’un nou sector residencial i terciari en ple creixement, integrat en el front de mar.

 

La comercialització dels espais es du a terme a través de diferents vies, directament des de l’empresa municipal, a través dels Agents de la Propietat Immobiliària homologats, APIS, i a través de COMERTIA, l’associació catalana especialitzada en el comerç.

 

Està previst que l’edifici estigui acabat a final d’agost.