Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres Roques acull l’exposició de fotografia solidària “Els ulls i la paraula”

Escoltar

Tres Roques acull l’exposició de fotografia solidària “Els ulls i la paraula”

Són 90 imatges cedides per fotoperiodistes per finançar projectes al tercer món

Tres Roques Centre de Formació Permanent acull del 4 al 30 d’octubre la mostra fotogràfica “Els ulls i la paraula”, formada per una col·lecció de 90 obres en blanc i negre, de contingut social, donades per fotoperiodistes de reconegut prestigi. L’exposició respon a un doble objectiu: per una banda sensibilitzar els ciutadans en els valors estètics i solidaris mitjançant la imatge, i per l’altra recaptar fons per finançar projectes solidaris al tercer món.

 

Per aquest motiu, les obres exposades poden ser adquirides per les persones o institucions interessades. Les imatges estan signades pels respectius autors i incorporen un pensament manuscrit signat per una personalitat destacada del món artístic, cultural, científic o polític, entre altres, que tingui una trajectòria coherent amb el sentit solidari de la mostra.

 

Es poden veure 90 fotografies emmarcades de 40x50 obra de 23 fotoperiodistes, com Kim Manresa, Juli Carbó, Laura Guerrero o Xavier Jubierre. Acompanyen les fotografies pensaments d’Àngels Barceló, Arcadi Oliveres, Carlos Jiménez Villarejo, José Antonio Labordeta, José Saramago, José Luís Rodríguez Zapatero, Lluís Homar, Pasqual Maragall, Raimon Paniker, Samuel Etoo o Santiago Carrillo, entre altres.

 

La mostra és un projecte de l’associació Gramenet Imatge Solidària, que ha recorregut ja diferents municipis.