Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova els claveguerons del Camí Ral entre els carrers de Sant Pere i de Sant Joan

Escoltar

Aigües de Mataró renova els claveguerons del Camí Ral entre els carrers de Sant Pere i de Sant Joan

Les obres tindran una durada aproximada de dos mesos

La companyia municipal Aigües de Mataró inicia aquest dilluns la renovació dels claveguerons del Camí Ral, en el tram comprès entre els carrers de Sant Pere i de Sant Joan.  L’obra, que s'ha adjudicat a l’empresa García Cano e Hijos, SA , amb un pressupost de 24.391,13 € (IVA exclòs), té una durada prevista de 2 mesos.


 

Les obres es duen a terme aprofitant que l’Ajuntament està reurbanitzant el Camí Ral entre els carrers de Sant Antoni i de Sant Joan, i que ampliarà properament en el tram dels carrers de Sant Pere i de Sant Joan. Aquest renovació es realitza per trams de manera consecutiva per tal de minimitzar les molèsties als vianants i als accessos als guals de vehicles.

 

 

Substitució claveguerons

 

Aigües de Mataró renovarà part dels claveguerons existents a al zona, alguns dels quals tenen una antiguitat de més de 100 anys. Els nous claveguerons seran de PVC de paret massissa amb un diàmetre mínim de 200 mm. Es calcula que es renovaran fins a 30 claveguerons a tot el tram del Camí Ral entre els carrers de Sant Pere i de Sant Joan.

 

 

Serveis afectats

 

Durant l’execució de les obres es poden veure afectats trams de la xarxa telefònica, línies de baixa tensió i mitjà tensió, així com la xarxa de gas i aigua potable.