Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Castell de Focs i la Rumba al mar congreguen milers de persones al passeig Marítim

Escoltar

El Castell de Focs i la Rumba al mar congreguen milers de persones al passeig Marítim

La novetat ha estat la coreografia multitudinària ‘Flashlot Santes 2011’



Milers de persones es van reunir ahir a la nit al passeig Marítim per contemplar el tradicional Castell de Focs de Les Santes. La Pirotècnia Tomàs va llançar 1.110,8 kg de pólvora, dissenyant un autèntic espectacle de llum i color.


 

Després dels focs, al passeig del Callao, va tenir lloc l’ ‘Improshow’, un espectacle en el qual el fil conductor s’anava improvisant amb l’única premissa de l’humor i que va convertir als espectadors en protagonistes.

 

A continuació, va arribar la Rumba al mar, que va comptar amb la presència a l’escenari de diversos musics de rumba de la ciutat i la col·laboració dels Ai, Ai, Ai, Los Manolos, el Tío Rafael de Los Patriarcas de la Rumba i Gertrudis.

 

Després va ser el torn dels discjòqueis, amb una sessió a càrrec de Joan Dj i Dj Sito.

 

La nit va acabar amb un acte nou: la Flashlot, una ‘flashmob’ o trobada multitudinària en la que tothom que volgués podia participar en una coreografia que prèviament s’havia difós en vídeo a través del web de Les Santes i de YouTube amb el nom de ‘Flashlot Santes 2011’, i que requeria l’ús de llanternes (d’aquí el nom). Els Tabalers del Drac, que enguany celebren els seus 20 anys, van col·laborar en l’acte.

 

Per la seva banda, els amants de la sardana també van tenir la seva proposta nocturna: la plaça de Santa Anna va acollir una trobada sardanista a les 23.30 h, amb les cobles Ciutat de Girona, La Selvatana i La Principal del Llobregat, en la que no va faltar el tradicional acompanyament de xíndries.