Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El centre de formació permanent Tres Roques ofereix 75 cursos i activitats per al primer trimestre de 2012

Escoltar

El centre de formació permanent Tres Roques ofereix 75 cursos i activitats per al primer trimestre de 2012

Com a novetat, es posa a la venda una targeta per regalar formació

El centre de formació permanent Tres Roques ha obert aquesta setmana el període de sol·licituds d’inscripció per als cursos i activitats programades per al primer trimestre de 2012. L’equipament oferta 75 cursos, tallers i activitats.

 

El termini de recollida de sol·licituds estarà obert fins al 21 de desembre. El divendres 23 es publicarà el llistat de persones admeses, que podran formalitzar la matrícula fins al 5 de gener. Les activitats del nou trimestre començaran el 16 de gener.

 

 

Regala formació

 

Com a novetat destacada, a partir dels proper trimestre els cursos, tallers i monogràfics de Tres Roques es podran regalar amb la nova targeta regal.

 

Per regalar una activitat, s’ha de fer arribar una sol·licitud d’inscripció a la targeta regal dins del mateix termini de preinscripcions als cursos. La petició es pot fer per Internet o bé de manera presencial al centre de formació.

 

En aquesta sol·licitud hi han de constar les dades de la persona a qui es vol fer el regal, les de qui fa el regal i les de l’activitat que es vol regalar. Una vegada publicades les llistes amb l’acceptació de l’activitat i realitzat el pagament, la targeta regal es podrà personalitzar i descarregar per Internet des del web de l’Ajuntament.

 

 

Més oferta d’idiomes

 

Prop d’una tercera part de les activitats programades per al proper trimestre són noves. Destaquen, per exemple, els nous cursos de conversa de francès (nivell avançat), italià (nivell intermedi) i alemany (nivell intermedi) o, entre les propostes de salut i creixement personal, un taller de cuina sense gluten i un curs d’iniciació al Taixí.