Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El director de l’Institut d’Esports, Pere Robert, és distingit amb la Medalla de plata del Mérito Deportivo

Escoltar

El director de l’Institut d’Esports, Pere Robert, és distingit amb la Medalla de plata del Mérito Deportivo

L’alcalde, Joan Mora, va felicitar divendres passat, 7 d’octubre, el director de l’Institut d’Esports (IE), Pere Robert, que ha rebut la Medalla de plata de la Real Orden del Mérito Deportivo que atorga el Consell Superior d’Esports, organisme que depèn de la Presidència del Govern d’Espanya. La distinció és un reconeixement a la seva trajectòria esportiva dins de la modalitat de waterpolo.


 

Pere Robert es va formar com a nedador i waterpolista al Centre Natació Mataró i va aconseguir que Espanya obtingués la medalla de bronze al campionat europeu de 1983 celebrat a Roma, el primer guardó en la història nacional del waterpolo.

 

Dins de la seva trajectòria esportiva destaca la participació als Jocs Olímpics de Moscou (1980), Los Angeles (1984) i Seül (1988). Pere Robert ha estat cap d’equip de la selecció espanyola de waterpolo als Jocs Olímpics de Barcelona (1992); Atlanta (1996) , on l’equip va aconseguir l’or; Sydney (2000); Atenes (2004) i Pequín (2008).

 

Pere Robert ha participat en 350 partits a nivell internacional. Actualment és el vicepresident primer de la Federació Catalana de Natació i vicepresident esportiu de la Reial Federació Espanyola de Natació.