Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president Mas inaugura la nova seu de CETEMMSA Technological Centre

Escoltar

El president Mas inaugura la nova seu de CETEMMSA Technological Centre

El centre està ubicat al TecnoCampus Mataró-Maresme



L’alcalde, Joan Mora, va assistir ahir a la inauguració de la nova seu del centre tecnològic CETEMMSA. L’acte va estar presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i va comptar amb la presència del delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel.


 

Únic a l’Estat especialitzat en superfícies flexibles en el camp dels “Printed Electronics”, la nova seu de CETEMMSA ocupa un modern edifici en el Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. El centre compta amb 2.800 m2 repartits en 4 plantes, on es troben diferents laboratoris i hi treballen 85 professionals.

 

CETEMMSA és una entitat referent en l’àmbit de la recerca i el desenvolupament de tractaments de superfícies flexibles dins del camp dels Printed Electronics i el seu objectiu és dinamitzar, desenvolupar i potenciar el mercat a través del concepte “d’imprimir electrònica”·

 

El centre tecnològic està reconegut com a Centre d’Innovació i Tecnologia pel Ministeri de Ciència i Innovació, i homologat per la Generalitat de Catalunya sent un dels 6 centres avançats dins la xarxa TECNIO – xarxa que potencia la tecnologia diferencial, la innovació empresarial i l’excel·lència a Catalunya-.

 

CETEMMSA, que també té assumides la direcció científica i tècnica del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil de Canet de Mar, compta amb un Consell Executiu que, integrat per persones de contrastada experiència, prestigi i capacitat professional, recolza el desenvolupament del pla de creixement de l’entitat i complementa de manera executiva el govern de la Junta de Patronat de la Fundació.

 

Els membres del Consell Executiu són els següents:

 

- Ginés Alarcón Martínez – NAE Consultoria de Telecomunicacions

- Luisa Alemany Gil – ESADE Law & Business Schools

- Pere Merino Tarafa – Telstar SA

- Joan Enric Ricart Costa – IESE Business School

 

Fundada fa 20 anys, CETEMMSA va tancar l’exercici 2010 amb una facturació de 7.402.731 €, el que suposa un creixement del 16,77 % respecte l’any anterior. Els beneficis, reinvertits en la seva totalitat al tractar-se d’una entitat sense ànim de lucre, han estat de 740.775 € i 147 els projectes de R+D+i desenvolupats. 

 

Tota informació sobre l’especialització de la recerca que realitza CETEMMSA, els projectes en els que treballa el centre tecnològic, els seus professionals i els diferents àmbits d’aplicació de les innovacions en producte estan disponibles de forma actualitzada a la pàgina web www.cetemmsa.com.

 

 

Parc Científic i de la Innovació

 

La missió del TecnoCampus Mataró-Maresme, ubicat a l’avinguda d’Ernest Lluch, s/n, és actuar com a principal motor a nivell territorial per crear, captar, potenciar i retenir el talent necessari per al desenvolupament econòmic i social de l’entorn d’influència. Per aconseguir-ho fomenta una cultura emprenedora a tots els nivells, formatius amb programes d'incubadora i preincubadora de projectes empresarials. L'objectiu és esdevenir un focus d’atracció d’inversions per a l’activitat empresarial, amb la finalitat de configurar un parc científic i de la innovació amb transcendència universitària.



A nivell d’especialització sectorial, les línies prioritàries d'acció són: benestar i salut; turisme i oci; audiovisuals; electrònica, e-wellness, telemedicina; i smart textils (roba intel·ligent, teixits amb biotecnologia i teixits amb nanotecnologia).



El TecnoCampus és membre de la Xarxa de Parcs Tecnològics de Catalunya (XPCAT), de l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE) i de l’International Association of Science and Technology Parks (IASP), entre d’altres.