Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte 'Fes-te Espai al carrer' programa tallers de cultura popular al Parc del Palau aquest dissabte

Escoltar

El projecte 'Fes-te Espai al carrer' programa tallers de cultura popular al Parc del Palau aquest dissabte

L’activitat pretén promoure l’oferta educativa i la convivència entre els joves

Aquest dissabte, 15 d’octubre, el Parc del Palau celebra una nova activitat del projecte "Fes-te Espai al carrer", que té com a finalitat promoure l’oferta de lleure educatiu, creatiu i participatiu adreçada als joves de fins a 24 anys i afavorir la convivència entre la població d’aquesta franja d’edat. Des de les 11.00 h fins a les 13.00 h, els joves podran participar en diversos tallers de cultura popular.


 

L’activitat prevista inclou un taller de castellers, un de portar gegants i un de batucada i s’emmarca dins del projecte "Fes-te espai al carrer", que es va iniciar el 2009 i actualment està en fase de consolidació. Aquesta iniciativa aborda de forma transversal i coordinada l’àmbit socioeducatiu dels joves de fins a 24 anys de Rocafonda-El Palau.

 

Amb aquesta finalitat, entre els mesos de gener i juny de 2011 s’ha planificat i realitzat un programa d’activitats de diversos formats i continguts, lúdics i educatius a partir dels interessos dels joves del territori i de les necessitats detectades pels educadors municipals.

 



Inicis del projecte

 

El projecte “Fes-te Espai al carrer” es va començar a configurar el 2009 amb la incorporació d’un dinamitzador juvenil de l’Ajuntament a la zona de Rocafonda i El Palau. En la seva intervenció a partir de l’Espai Jove Rocafonda va confluir amb el projecte social de la Llei de Barris adreçat a joves i amb altres projectes que treballen per donar resposta a les necessitats dels joves d’un territori marcat per un percentatge molt elevat de població juvenil d’origen estranger.

 

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Pla Jove x Mataró 2009-12 i en el Programa d’Actuació Municipal de l’Ajuntament de Mataró per a l’any 2011.