Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus i Ernst&Young seleccionen set empreses del Maresme per al programa Èxit d’Acceleració Empresarial

Escoltar

El TecnoCampus i Ernst&Young seleccionen set empreses del Maresme per al programa Èxit d’Acceleració Empresarial

S'han seleccionat les companyies que presenten un major potencial



La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, juntament amb la consultora Ernst&Young, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, llancen el Programa Èxit d’Acceleració Empresarial, que té com a objectiu afavorir el creixement d’algunes de les empreses amb major potencial de la zona del Maresme. Amb aquest objectiu, s'han seleccionat, entre un total de 80 candidats, set empreses de la comarca amb un alt potencial de creixement.




Ernst&Young posa en marxa amb el programa Èxit d’Acceleració Empresarial el seu  segon projecte d'impuls a les iniciatives empresarials amb majors perspectives d'èxit, en aquesta ocasió de la mà del TecnoCampus. Aquest programa, desenvolupat conjuntament amb la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, que gestiona el parc científic i d'innovació del mateix nom, compromès amb la cultura emprenedora i el desenvolupament econòmic de la comarca del Maresme, té com a finalitat facilitar el creixement accelerat de les empreses participants. Les empreses seleccionades són les següents: Casa Graupera, de Mataró; Cosmética Cabinas, del Masnou (www.ainhoacosmetics.com); Fete Textil, de Mataró; Grupo Nova Energia, de Canet de Mar; Lunar New Media, de Mataró; Medicare System, de Mataró; i Speedgrass, de Cabrera de Mar.





Des del 13 de juliol i fins a la clausura del programa, al març de 2012, l'equip de consultors d’Ernst&Young treballarà conjuntament amb els set empresaris per revisar els seus plans de negoci i definir els seus pilars estratègics a curt termini. Així mateix, el programa també els ajudarà a desenvolupar un pla d'acció amb el propòsit de buscar un impuls accelerat per al seu creixement que, alhora, servirà per poder augmentar el seu atractiu davant possibles inversors i clients. Finalment, les empreses participants es beneficiaran també d'un pla de comunicació col·lectiu, la finalitat del qual serà donar a conèixer aquest conjunt d'empreses a potencials socis i inversors.



El Programa Èxit d’Acceleració Empresarial constitueix una nova versió del Programa aXelera, que Ernst&Young i Barcelona Activa van dur a terme el 2010. Per a aquell programa, es van seleccionar 28 empreses de la zona que van rebre l'assessorament personalitzat d’Ernst&Young, entre altres matèries, en aspectes estratègics per al desenvolupament accelerat dels negocis. Durant el desenvolupament del projecte aXelera, es van tancar rondes d'inversió per valor de 3,5 milions d'euros i encara hi ha processos de negociació oberts per un valor estimat de 35 milions d'euros addicionals.



 

Sobre Ernst & Young

 

Ernst & Young és una firma capdavantera mundial en serveis professionals d'auditoria, d'assessorament fiscal i legal, transaccions i consultoria. Els seus 141.000 professionals comparteixen a tot el món una única escala de valors i un ferm compromís amb la qualitat. Contribueix a afermar el potencial dels seus clients i altres grans col·lectius. Ernst&Young és una organització mundial formada per firmes membres d’Ernst& Young Global Limited.

 

  

Sobre TecnoCampus Mataró-Maresme

 

TecnoCampus Mataró-Maresme és el parc científic i de la innovació amb seu a Mataró i impulsat  per la fundació del mateix nom, els principals patrons de la qual són l'Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme. El parc uneix activitat universitària i empresarial en un mateix entorn amb l'objectiu de crear sinergies i afavorir el creixement econòmic de la comarca.