Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els casals d’estiu ofereixen enguany 1.970 places per a infants i joves entre 3 i 16 anys

Escoltar

Els casals d’estiu ofereixen enguany 1.970 places per a infants i joves entre 3 i 16 anys

La preinscripció estarà oberta fins al 6 de maigEl passat dimarts 26 d’abril es van posar en marxa les preinscripcions per als casals d’estiu 2011. Enguany Mataró ofereix 1.970 places per a infants i joves de P3 a 4t d’ESO en 19 espais diferents. Els casals d’estiu, que estan organitzats per les AMPAs de les escoles o per entitats de lleure, estan subvencionats per l’Ajuntament.
Aquest any s’ha seguit amb el sistema de preinscripcions de les dues edicions anteriors, que permet evitar cues i garanteix els principis d’universalitat, objectivitat i concurrència per a les persones interessades. Les inscripcions, que s’han de formalitzar del 23 al 31 de maig, es faran a cada casal d’estiu.

 

Els casals tindran lloc del 27 de juny al 22 de juliol. El preu serà de 150 € i inclou totes les activitats excepte els serveis complementaris de permanències i menjador.

 

La preinscripció, que finalitza el 6 de maig, es pot fer a les oficines d’atenció ciutadana i als centres cívics, al telèfon d’atenció ciutadana 010 o a través de la pàgina web municipal www.mataro.cat. La publicació de les llistes d’infants i joves admesos i exclosos es farà pública el 20 de maig en els llocs on es fan les preinscripcions i en els espais on es faran els casals d’estiu.

 

L’Ajuntament de Mataró promou l’activitat de casals d’estiu a la ciutat a través d’un sistema de subvenció de les propostes presentades per les AMPAs dels centres escolars i les entitats de lleure, que gestionen els casals. La subvenció destinada és de 90.000 €.