Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els cementiris de Mataró obren en horari especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Escoltar

Els cementiris de Mataró obren en horari especial amb motiu de la festivitat de Tots SantsEls dos cementiris municipals de Mataró posaran en marxa un dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants, per tal d’atendre la gran afluència de visitants que reben en aquesta data i els dies previs. Des d’avui i fins al 2 de novembre, el Cementiri Municipal de Les Valls i el Cementiri Municipal dels Caputxins estaran oberts al públic de les 8.00 a les 18.00 hores.
Els serveis d’informació al públic també ampliaran horaris en ambdós cementiris. El dies 28, 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre, les oficines del Cementiri de les Valls i del Cementiri dels Caputxins estaran obertes de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 hores. El dissabte 29, l’horari de les oficines serà de 9.00 a 14.00 hores i el dimecres dia 2 de 8.00 a 14.00 hores.

Pel que fa als serveis dels cementiris, queden suspesos els del dia 1 de novembre i es traslladen al dia 2, tret del servei d’incineració, que sí que es realitzarà.

Com ja es tradicional també, als entorns dels dos cementiris s’instal·laran les parades de venda de flors. Enguany hi haurà 13 parades, 11 al Cementiri dels Caputxins i 2 al de Les Valls.

 

 

Reforç de la mobilitat

 

Com cada any, Mataró Bus reforça el servei d’autobusos que arriben fins als cementiris. Els dies 29 i 30 d’octubre i 1 de novembre, les línies 3 i 4 perllongaran el seu recorregut després de la parada de l’Hospital de Mataró per arribar al Cementiri de Les Valls en l’horari en què aquest resti obert. Les línies 1 i 2 ja tenen una parada fixa davant d’aquest cementiri.  Per arribar al Cementiri dels Caputxins, les línies 1, 2, 3, 4 i 6 de Mataró Bus tenen parades properes.

 

L’Ajuntament també habilitarà una parada provisional de taxis al passeig dels Molins, entre els carrers Dos de Maig i d’Arapiles. Aquesta parada funcionarà del divendres 28 d’octubre al dimarts 1 de novembre, de 8.00 a 21.00 hores.

 

 

Actuació musical

 

Enguany, per tercer any consecutiu, s’obrirà la capella del Cementiri Municipal dels Caputxins per acollir una actuació musical a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i de l’Escola de Música El Carreró. L’actuació tindrà lloc a les 11.00 hores.