Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els comerços i mercats de Mataró ofereixen una àmplia programació d’activitats de Nadal adreçades a tots els públics

Escoltar

Els comerços i mercats de Mataró ofereixen una àmplia programació d’activitats de Nadal adreçades a tots els públics

Estan organitzades per l’IMPEM i diferents associacions de comerciants



Joguines solidàries, parcs infantils, tiós, cuina de Nadal, exposició de diorames, escudella, sortejos, fanalets, espai de joc, intercanvi de llibres, són algunes de les més de 25 activitats que formen part de la programació de Nadal, i que s’estan desenvolupant en els mercats i en els diferents eixos comercials de la ciutat al llarg de tota la campanya.


 

. Activitats al Mercat Municipal de la Plaça de Cuba:

 

La programació de Nadal del mercat inclou demostracions de plats i postres de Nadal, tallers de parament de taula, i fins i tot propostes de cocktails per a la revetlla de cap d’any. Per a la realització d’aquestes demostracions s’ha comptat amb la participació de Casa Graupera, Nova Gamma, Forn Sant Jaume, el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, Expert Castany, Decor Stil, Cocteleria Ipanema, i Thermomix.

 

La solidaritat i la cultura també són presents al mercat, així, el dia 23 de desembre hi haurà una recollida de joguines solidàries a càrrec de la Creu Roja (també es va fer el passat dissabte 17 de desembre) i els dies 27 i 29 de desembre, l’entitat cultural Llibre Viu promourà l’intercanvi de llibres infantils i juvenils.

 

A més, del 12 de desembre al 7 de gener es podrà visitar l’exposició de diorames de pessebres cedits per l’Associació de Pessebristes de Mataró.

 

Totes aquestes activitats han estat organitzades per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) amb la col·laboració de l’Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba.

 

L’Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba ha organitzat, amb la col·laboració de l’IMPEM, les activitats més tradicionals en aquestes dates: el dia 21 de desembre hi haurà un sorteig de Nadal i el dia 31de desembre hi haurà la visita del patge reial al mercat per tal que els més petits puguin lliurar les cartes per als Reis d’Orient.

 

 

. Activitats dels eixos comercials:

 

Comerç Mataró Centre, Bulevards de Mataró, La Gran Botiga, Cerdanyola Comercial, i Comerç Rocafonda el Palau, són els eixos comercials que han organitzat, amb la col·laboració de l’IMPEM, un seguit d’activitats que tenen per objecte dinamitzar els eixos i carrers de la ciutat durant aquestes dates de Nadal. Les propostes d’aquests eixos comercials inclouen un munt d’activitats adreçades als més menuts.

 

Comerç Mataró Centre organitza el ja tradicional parc d’atraccions infantil, i el Caga Tió del dia 22 de desembre. L’home del nassos també correrà pels carrers del centre el dia 31 de desembre, i els nens podran tenir un fanalet per anar la Cavalcada de Reis. A més, per facilitar les compres a les famílies, Comerç Mataró Centre ofereix una estona d’acollida d’infants a l’espai de joc, que aquest any estarà ubicat al Mercat de la Plaça de Cuba. Bulevards de Mataró organitza a la passarel·la firal el parc d’atraccions infantil Fira Màgic, i diverses activitats d’animació infantils.

 

Els sortejos també són una de les propostes presents a les botigues de Cerdanyola comercial, La Gran Botiga, Comerç Rocafonda - el Palau, Bulevards de Mataró i a la Fira d’Artesania i Regal de Nadal.

 

A més, el dia 17 de desembre es va poder tastar un bon plat d’escudella de Nadal a la plaça Gran organitzat per Comerç Mataró Centre.