Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Premis Cre@tic del TecnoCampus Mataró-Maresme arriben a l'onzena edició

Escoltar

Els Premis Cre@tic del TecnoCampus Mataró-Maresme arriben a l'onzena edició

Els interessats poden presentar els seus projectes fins a l'11 d'octubre

Del 14 de juny i fins a l’11 d’octubre, les empreses i persones interessades a participar en l’11a edició dels Premis Cre@tic que organitza la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme poden presentar el seu projecte empresarial.




Aquests guardons estan dirigits a aquelles persones que tenen una idea de negoci tecnològica i/o innovadora i a les empreses del sector que hagin començat la seva activitat durant el 2011. L’objectiu és promoure la iniciativa empresarial en aquest àmbit i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials. Els premis també estan oberts a projectes que incorporen una introducció o millora significativa en un producte (bé o servei), un procés, un mètode de comercialització o un mètode d’organització, i que suposin un avantatge competitiu.


 

El TecnoCampus ofereix assessorament de tècnics experts als interessats a participar-hi.

 

El 17 de novembre, en el marc de la Nit amb Visió, es donaran a conèixer els tres guanyadors dels premis, que consisteixen en :

 

. 1r classificat:

•             Premi en metàl·lic de 7.000 €.

•             50 % de bonificació durant un any en la instal·lació en modalitat open space a la incubadora (espai Nau Minguell).

 

. 2n classificat:

•             Premi en metàl·lic de 1.500 €.

•             50 % de bonificació durant un any en la instal·lació en modalitat open space a la incubadora (espai Nau Minguell)

 

. 3r classificat:

•             Premi en metàl·lic de 1.000 €.

•             50 % de bonificació durant un any en la instal·lació en modalitat open space a la incubadora (espai Nau Minguell).

 

 

Els premis inclouen l’allotjament bonificat durant un any en modalitat open space a la incubadora del TecnoCampus (concretament a l’espai de la Nau Minguell). La incubadora del TecnoCampus Mataró-Maresme està formada per les instal·lacions de la primera planta de l’edifici TCM2 (a la seu central del parc al Rengle) i per la Nau Minguell. La incubadora acull empreses de nova creació i consta de 28 oficines, 3 espais open space per a compartir entre tres empreses cadascun i un espai coworking per a 6 professionals. A més a més, la incubadora, mitjançant el Programa Accelerador@ d’Empreses ofereix serveis en totes les etapes de creació, desenvolupament i creixement a les empreses ubicades per tal d’afavorir l’èxit i el creixement de les iniciatives empresarials.

 

Els Premis Cre@tic els organitza la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), la Diputació de Barcelona, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, el Programa Innova de la Universitat Politècnica de Catalunya, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, Acc1ó i Caixa Laietana. Les bases completes dels premis es poden consultar a www.tecnocampus.cat/creatic.