Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament dóna suport al projecte d’espais de trobada intercultural d’entitats de la ciutat “Mengem-nos el món”

Escoltar

L’Ajuntament dóna suport al projecte d’espais de trobada intercultural d’entitats de la ciutat “Mengem-nos el món”

El projecte té la cuina com a element conductor i s’inicia el diumenge 9 de gener

El proper diumenge 9 de gener se celebrarà la primera trobada culinària del projecte “Mengem-nos el món”. L’Ajuntament i la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Divina Pastora han engegat aquesta iniciativa que s’emmarca dins del Programa de Sensibilització del Pla per a la Nova Ciutadania de Mataró i que té per objectiu generar un espai d’interrelació social amb les diferents entitats del barri i de la ciutat.




L’element conductor és la gastronomia de les diferents cultures que hi conviuen perquè es generin entre elles relacions de coneixença, apropament i treball comú amb l’objectiu final de crear cohesió i fomentar els principis de respecte i diàleg contemplant la diversitat cultural com a enriquidora.


 

Aquestes trobades tenen la cuina com fil conductor, però també s’hi trobaran elements culturals com la música i els jocs i és un espai on les entitats poden explicar els seus objectius i activitats.

 

 

Taller de castells i dinar bolivià

 

La primera de les trobades es portarà a terme el proper diumenge 9 de gener a la Torre de Can Palauet, seu de l’entitat Hermandad Nuestra Señora del Rocío Divina Pastora. A les 12.00 hores està previst que la Colla Castellera Capgrossos de Mataró faci un taller de castells i que es porti a terme un joc típic de Bolívia. A les 14.30 hores està previst que l’Associació de Bolivians de Mataró ofereixi un dinar amb plats típics del seu país: sopa de maní, lechón i picante mixto.

 

L’activitat és gratuïta. Aquesta trobada serà la primera i està previst organitzar una cada trimestre amb una entitat protagonista en cada ocasió.