Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament impulsa a Mataró el teatre social amb perspectiva de gènere

Escoltar

L’Ajuntament impulsa a Mataró el teatre social amb perspectiva de gènere

La representació de l’obra es podrà veure el Dia Internacional de la Dona

Avui tindrà lloc el primer assaig del taller de teatre social que conclourà amb una representació el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. El taller està organitzat per les vocalies de dones de Mataró i el Colectivo de Mujeres de Matagalpa i compta amb la col·laboració del Servei de Joventut i Dona.


 

Aquesta és la sisena edició del taller de teatre social que s’han anat organitzant des de novembre de 2007. El seu objectiu és treballar amb dones de Mataró per a la sensibilització i des de la creativitat. A través del teatre es pretén que les dones participants prenguin consciència sobre els seus drets i que ho puguin expressar públicament des de la fortalesa, a més d’enfortir la xarxa entre les dones, creant llaços entre elles i entre les seves entitats.

 

El final del taller conclourà amb una acció de carrer que tindrà lloc el dia 12 de març, amb un missatge sobre els drets de les dones, amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre els seus drets, utilitzant un llenguatge creatiu. L’acció s’emmarca en la campanya d’actes programats en commemoració del Dia Internacional de la Dona.

 

La iniciativa està oberta a dones relacionades en les diferents entitats de dones de la ciutat, de diferents barris i orígens.

 

El taller de teatre social es tornarà a fer el proper 25 de febrer i el 4 de març a les 19.30 h al Centre Cívic Pla d’en Boet.

 

Aquest taller s’emmarca dins de la línia de polítiques en favor de la igualtat que s’impulsen des del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) i compta amb el suport de l`Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.