Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millorarà la connexió viària i de clavegueram de la part baixa de Les Sureres amb la ciutat

Escoltar

L’Ajuntament millorarà la connexió viària i de clavegueram de la part baixa de Les Sureres amb la ciutat

El carrer de les Piques es prolongarà uns 35 m



El Ple de maig va donar el vistiplau a l’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació “Lo Bassal – Can Serra” per millorar la futura connexió viària de la part baixa de la urbanització de Les Sureres, a l’àmbit de Can Serra, amb la resta del conjunt urbà.


 

El Pla General vigent contempla la prolongació del carrer de les Piques en un tram amb fort pendent per connectar-lo amb el carrer de Josep Trueta i Raspall. Aquesta difícil connexió ha estat un dels entrebancs que ha dificultat el desenvolupament de la Unitat d’Actuació 32 (UA-32 Lo Bassal), i de la xarxa de clavegueram de tota la urbanització.

 

La solució que proposa la modificació consisteix en unir el final actual del carrer de les Piques, prolongant-lo uns 35 m amb el carrer de la Font dels Reis, que enllaça més suaument amb el carrer de Josep Trueta i Raspall.

 

La modificació també inclou la qualificació com a carrer públic del passatge privat de la parcel·la situada al costat de Les Sureres, parcel·la que és propietat de PUMSA.

 

En el període d’informació pública, que es va obrir després de l’aprovació inicial acordada pel Ple del mes de febrer, es van presentar dues al·legacions que s’han desestimat.

 

Després de l’aprovació provisional per part del Ple, la modificació urbanística haurà de superar l’aprovació definitiva per part de la Generalitat de Catalunya. Per desenvolupar el projecte viari caldrà també redactar un projecte d’urbanització.